We make you feel @home in the world of ICT.

Fujitsu

 

De keuze van hardware is niet altijd onbelangrijlk. De afstemming van hardware op software is in sommige omstandigheden belangrijk om het geheel perect te doen werken.

Daarom is het belangrijk de ideale partner te vinden die de machines ontwerp zodat ze optimaal werken met bestaande Operating Systems en programma's.

Belangrijk om in geval van problemen te kunnen terugvallen op een team van deskundigen, die samen met ons, de problemen kunnen isoleren en oplossen.

Om het SPOC principe (Single Point Of Contact) te kunnen handhaven is het goed uitgebouwde partnernetwerk van Fujitsu met hoogwaardige opleidingen onontbeerlijk.

Het gaat hier, meer specifiek, over Servers, Storage en Computing Devices die kwalitatief hoogstaand zijn en een lange levenscyclus hebben, evan als een verzekerde ondersteuning in geval van hardware falen.

Waarom we Fujitsu kiezen?

De reden is eenvoudig :

De structuur van Fujitsu is opgezet om machines te bouwen die kwaltiteitslabels krijgen van vele software ontwikkelaars.

Fujitsu zorgt ervoor dat de machines kwalitatief hoogstaand zijn, zonder daarbij de prijs uit het oog te verliezen.

Het opleidings- en examensysteem garandeert een grondige opleiding voor de Partners. Op deze manier is de weg tussen de klant en zijn computersysteem kort en kan er ten allen tijde accuraat en snel gehandeld worden.

Fujitsu zorgt ervoor dat de Windows Operating Systems alle kansen krijgen om de hardware aan te sturen, in de zuiverste zin van het woord. Het ontwikkelt dus geen bovenliggende software die tussen het Os en de machine ligt. Op die manier werkt de configuratie met een optimlale snelheid, en kunnen problemen snel herkent en opgelost worden.

Het gamma is te uitgebreid om volledig uit te stallen, maar neem toch een kijkje in onze Webshop.

 

Een vraag

Een vraag?
Stel gerust uw vraag.
Hola, uw naam graag.
Aiai, zo kunnen we U niet antwoorden.
Bericht vergeten?